You are currently browsing the Nyheter category
Displaying 1 - 9 of 9 entries.

Ny bok! Jeg vil velsigne deg.

  • Posted on September 9, 2015 at 13:54

jeg_vil_velsigne_deg_smallDikt til inspirasjon. Rita Aasen har gjennom en rekke bøker nådd ut til mange lesere med trøst, oppmuntring og nådesord hentet fra Bibelens bøker. Diktene hennes kommuniserer bredt og brukes av mange til daglig inspirasjon.
Du frelser, gir føde, Du bærer. Du er styrke og skjold. Du, Herre, rekker ut Din hånd mot mine fiender. Du lar meg ikke gå til grunne. Du skjuler meg og gir meg kraft. Du velsigner meg med fred.

Se utdrag av boka her.

Du frelser,
gir føde,
Du bærer.
Du er styrke og skjold.
Du, Herre,
rekker ut Din hånd
mot mine fiender.
Du lar meg ikke gå til grunne.
Du skjuler meg
og gir meg kraft.
Du velsigner meg
med fred.

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Ny lydbok – Kalt ved navn

  • Posted on September 9, 2015 at 11:02
Lydbok_Kalt_ved_navn14. Lydbok “Kalt ved navn”
Lunde forlag. Utgivelsesår:2013/Innbinding:CD/ISBN:9788252002553/Språk:Bokmål.
To folkekjære forfattere med ny lydbok til hjelp og glede. Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein leser egne dikt og betraktninger.
«Jeg er Herren, som kalte deg ved navn» Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle. Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no.

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Han bærer deg i nytt opplag

  • Posted on February 15, 2013 at 11:44
Han bærer deg:
Opplevelser med Jesus i hverdagen. Utgitt i år 2003. Trykket i 4 opplag. Lunde forlag. ISBN 978-82-520-4792-9
Også utgitt i USA.Vår far i himmelen leder, beskytter og viser omsorg. Den som tar seg tid til å lytte, kan bli minnet om å ta en telefon, sende et brev eller gi en gave. Den minste ting i hverdagslivet kan vi få legge fram for Gud.Går det an å be til Gud om småting? Kan Gud minne troende om å ta en telefon, sende et brev eller gjøre en tjeneste akkurat i rette øyeblikk?
Denne boken svarer et klart ja på slike spørsmål. Rita Aasen har gjennom mange år notert ned åndelige og praktiske opplevelser hun har hatt i hverdagen, og hele boken lyser av takknemlighet til Far i himmelen, som har omtanke for sine barn.Frikirkepastor Oddvar Søvik skriver i forordet:
“Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrende å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror at vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte, kan vi høre Herrens røst. Måtte denne boken utfordre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. Det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du verden så rikt og så spennende.Kr. 160,- 

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Ny lydbok! Frykt ikke! Jeg er med deg

  • Posted on February 14, 2013 at 10:46

Du er eldri glemt

Frykt ikke! Jeg er med deg

Lydbok
To folkekjære forfattere har laget en lydbok til trøst og oppmuntring. Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein leser egne dikt og betraktninger.

Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle.
Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Du er aldri glemt – Ny bok

  • Posted on May 8, 2012 at 12:23

Du er eldri glemtDu er aldri glemt:
Kristne dikt (KD) 2004, trykket i 3 opplag. Lunde forlag. ISBN 82-520-4779-3
Du er aldri glemt av Gud. Budskap til trøst og oppmuntring. For han elsker nettopp deg.
Dikt av Rita Aasen.Kr. 198.-  Nytt opplag april 2012

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Radioprogramserie: Han Bærer Deg

  • Posted on June 14, 2011 at 15:26

Jeg har gjort 2 radioprogramserier som fritt kan lyttes til og lastes ned på din MP3 spiller. Programmene er produsert i samarbeid med Radio Filadelfia Kristiansand. “Radioprogramserie der vi møter Rita Aasen i samtale med Oddvar Isachsen. Hør Rita fortelle om hverdagsopplevelser, prøvelser, ledelse og små og store under fra Gud. Programmene er laget med utgangspunkt i boka med samme navn.” Lytt til programmene her>>

Radioprogramserie: Du er aldri alene

  • Posted on June 14, 2011 at 15:09
Rita Aasen i radioprogramserien Han Bærer Deg

Jeg har laget 2 radioprogramserier sammen med Radio Filadelfia Kristiansand. “Lytt til en radioprogramserie der vi møter Rita Aasen i samtale med Oddvar Isachsen. Hør Rita fortelle om hverdagsopplevelser, prøvelser, ledelse og små og store under fra Gud. Programmene er laget med utgangspunkt i boka med samme navn”. Lytt til programmene her>>

Sjelesorg fra virkeligheten

  • Posted on October 31, 2010 at 14:23

– Jeg håper disse enkle vitnesbyrdene vil peke på Jesus – slik at det dufter av Ham og Ham alene. Det sier predikant, sjelesørger og bestselgerforfatter Rita Aasen om sin helt ferske bok, Du er aldri alene. Aasen er kanskje mest kjent for sine diktbøker, som går i store opplag. Du er aldri alene har imidlertid en annen form. Her presenteres konkrete vitnesbyrd om himmelske hverdagshendelser – om hvordan Jesus har grepet inn i livet til Aasen og mange andre hun kjenner. – Det har blitt mange møter i livet og i sjelesorgens rom, forteller Aasen. – Og denne boken…

I Pottermakerens hus på Visjon Norge

  • Posted on October 27, 2010 at 23:26

I Pottemakerens hus – et helt nytt tv-program med Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein! Mandag 1. november 2010, kl 1930, går første programmet i serien I Pottemakerens hus på lufta på Visjon Norge. Programleder er forfatter og pottemaker Rita Aasen. Programmene blir produsert av Flekkerøy Media. Det blir fast undervisning ved webpastor i Norea, Asbjørn Kvalbein, oppbyggelige samtaler med gjester, samt mye god sang og musikk. I Pottemakerens hus vil bli sendt ukentlig mandag kl 19.30, med reprise to ganger hver uke, fortrinnsvis tirsdager kl 16 og onsdager kl 23.