Han bærer deg i nytt opplag

  • Posted on February 15, 2013 at 11:44
Han bærer deg:
Opplevelser med Jesus i hverdagen. Utgitt i år 2003. Trykket i 4 opplag. Lunde forlag. ISBN 978-82-520-4792-9
Også utgitt i USA.Vår far i himmelen leder, beskytter og viser omsorg. Den som tar seg tid til å lytte, kan bli minnet om å ta en telefon, sende et brev eller gi en gave. Den minste ting i hverdagslivet kan vi få legge fram for Gud.Går det an å be til Gud om småting? Kan Gud minne troende om å ta en telefon, sende et brev eller gjøre en tjeneste akkurat i rette øyeblikk?
Denne boken svarer et klart ja på slike spørsmål. Rita Aasen har gjennom mange år notert ned åndelige og praktiske opplevelser hun har hatt i hverdagen, og hele boken lyser av takknemlighet til Far i himmelen, som har omtanke for sine barn.Frikirkepastor Oddvar Søvik skriver i forordet:
“Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrende å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror at vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte, kan vi høre Herrens røst. Måtte denne boken utfordre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. Det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du verden så rikt og så spennende.Kr. 160,- 

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Comments are closed.