Ny bok! Jeg vil velsigne deg.

  • Posted on September 9, 2015 at 13:54

jeg_vil_velsigne_deg_smallDikt til inspirasjon. Rita Aasen har gjennom en rekke bøker nådd ut til mange lesere med trøst, oppmuntring og nådesord hentet fra Bibelens bøker. Diktene hennes kommuniserer bredt og brukes av mange til daglig inspirasjon.
Du frelser, gir føde, Du bærer. Du er styrke og skjold. Du, Herre, rekker ut Din hånd mot mine fiender. Du lar meg ikke gå til grunne. Du skjuler meg og gir meg kraft. Du velsigner meg med fred.

Se utdrag av boka her.

Du frelser,
gir føde,
Du bærer.
Du er styrke og skjold.
Du, Herre,
rekker ut Din hånd
mot mine fiender.
Du lar meg ikke gå til grunne.
Du skjuler meg
og gir meg kraft.
Du velsigner meg
med fred.

Bestill boken via vår webshop – Trykke her!

Comments are closed.