Bøker

Bøkene finnes eller kan bestilles i din lokale bokhandler.
Du kan også benytte vårt bestillingsskjema så sender vi deg
bøkene rett hjem i postkassen sammen med en faktura.Bestillingskjema -> Trykk herNY BOK
Dikt til inspirasjon

jeg_vil_velsigne_deg_smallRita Aasen har gjennom en rekke bøker nådd ut til mange lesere med trøst, oppmuntring og nådesord hentet fra Bibelens bøker. Diktene hennes kommuniserer bredt og brukes av mange til daglig inspirasjon. Boka er gjennomillustrert.

Du frelser,
gir føde,
Du bærer.
Du er styrke og skjold.
Du, Herre,
rekker ut Din hånd
mot mine fiender.
Du lar meg ikke gå til grunne.
Du skjuler meg
og gir meg kraft.
Du velsigner meg
med fred.

Se utdrag av boka her.

 

De fem første bøkene som ble utgitt er:

1 Se Lyset (KD) 1993
2 Hør Røsten (KD) 1994
3 Gleden i Herren (KD) 1994
4 Deres styrke (KD) 1994
5 Min nåde er nok (KD) 2002
Disse fem bøkene er også gitt ut som lydbøker på KABB ( Kristent arbeid blandt blinde ) 2000
6 Han bærer deg:
Opplevelser med Jesus i hverdagen. Utgitt i år 2003. Trykket i 4 opplag. Lunde forlag. ISBN 978-82-520-4792-9
Også utgitt i USA.Vår far i himmelen leder, beskytter og viser omsorg. Den som tar seg tid til å lytte, kan bli minnet om å ta en telefon, sende et brev eller gi en gave. Den minste ting i hverdagslivet kan vi få legge fram for Gud.Går det an å be til Gud om småting? Kan Gud minne troende om å ta en telefon, sende et brev eller gjøre en tjeneste akkurat i rette øyeblikk?
Denne boken svarer et klart ja på slike spørsmål. Rita Aasen har gjennom mange år notert ned åndelige og praktiske opplevelser hun har hatt i hverdagen, og hele boken lyser av takknemlighet til Far i himmelen, som har omtanke for sine barn.Frikirkepastor Oddvar Søvik skriver i forordet:
“Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrende å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror at vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte, kan vi høre Herrens røst. Måtte denne boken utfordre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. Det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du verden så rikt og så spennende.Kr. 199,-
7. Du er aldri glemt:
Kristne dikt (KD) 2004, trykket i 3 opplag. Lunde forlag. ISBN 82-520-4779-3Du er aldri glemt av Gud. Budskap til trøst og oppmuntring. For han elsker nettopp deg. Dikt av Rita Aasen.Kr. 199.- Nytt opplag april 2012 (Lytt gratis til radioprogrammet om boken. Trykk her!)
8. Du er dyrebar og høyt elsket: (Utsolgt)
Kristne dikt (KD) 2005, trykket i 2 opplag. Lunde forlag ISBN 82-520-4894-3Du er elsket og verdifull, en perle i Min hånd, sier Herren. La Min kjærlighet fylle ditt hjerte.Denne boken er fylt av oppmuntrende og trøsteord basert på vendinger fra Skriften. De skjønne bildene forsterker inntrykket av det gode og sanne. Varme, personlige budskap gir nytt mot foran hverdagens mange utfordringer.Kr. 149,- UTSOLGT
9. Tegnet i Guds hender:
Kristne dikt (KD) 2006. Lunde forlag. ISBN 82-520-4938-9Han tegnet deg i begge Sine hender, slik at da Han fant deg, så visste Han med en gang hvem du var: Den elskede.Her er ei ny bok av den populære forfatteren. Boka er fylt av oppmundrende og trøsteord basert på vendinger fra Bibelen.Kr. 199,-;
10. Han vandrer foran deg: (Utsolgt)
Kristne dikt (KD) 2007. Lunde forlag. ISBN 82-520-4985-5Drikk av mine kilder. For det som ligger foran deg må du igjennom. La alle dine kilder være i meg. Og mist ikke motet. For jeg er den som er med deg helt igjennom.”Enkelt og inderlig, med lysglans fra det høye – Rita Aasens poesi og fortellinger hjelper meg til å rette blikket mot det evige. Hun formidler trøst, håp og tro på at et kristenliv både bør og kan være annerledes…” Asbjørn Kvalbein, webpastor i Norea.”Hva er det med det som Rita Aasen skriver? Mange sier de blir berørt av tekstene hennes. De er båret av bønn og ønsker å gi et ord fra Gud til vår hverdag.” Jan Gossner, pastor i Frikirken, Kristiansand.Kr. 198,- UTSOLGT
11. In God’s hand. Experiencing the Father’s Love:
(Engelsk versjon av ”Han bærer deg”) 2006. ISBN 0-9776713-9-9God never forgets you, therefore He stands with you now, full of grace in every word. Let Him embrace you here on earth. He’s used to victory over death, for He definitely loves you, and His words are tenderly heard, “I will never forget you.”In God’s Hand was originally written in Norwegian and has become a popular best seller in Norway. I has been translated into several European languages and is now available in English.
Rita Aasen was born in southern Norway in 1958. She is a very popular speaker, teacher, author and poet. Through many years of sickness she has experienced God’s love and care in a very personal and intimate way. Rita’s reliance on Him in every aspect of life has been openly displayed on the pages of this book.Kr. 160,-
12. Jeg skal ikke forlate deg:
Kristne dikt (Kd) Lunde forlag. 2009. ISBN 978-82-520-0077-1Nye dikt fra bestselgerforfatter Rita Aasen. Diktene hennes ånder av varme og somsorg fra Skaperen og Forløseren. Manger har funnet trøst og oppmuntring i tekstene hennes, og her kommer en rekke nye dikt – illustrert med vakre bilder.Jeg bærer deg steg for steg. Jeg skal ikke slippe deg og forlate deg, for Jeg elsker deg av hele Mitt hjerte.Kr. 199,-
13. Du er aldri alene:
Lunde forlag. ISBN 978-82-520-0124-2Rita Aasen skriver ærlig og trosstyrkende om møter med medmennesker og håndslag fra Gud i hverdagen. Boka vitner om at du aldri er alene og glemt av Gud. Et budskap som kan få deg til å rette ryggen og vende blikket oppover.Aasen skriver: “Denne boka er mitt lille vitnesbyrd. Jeg kan ikke svare på alle hvorfor. Det finner du ikke noe menneske som kan. Om Han ikke redder oss fra det vonde og vanskelige mens vi er her, så er Han like fullt den Gud som elsker oss og vandrer med oss helt hjem. Han er med alle dager og alle salgs dager. Om jeg ser Hans svar eller ikke, så vil jeg stole på Ham, for Han er med.””Denne boken til Rita Aasen er en ny perle. Jeg ha lest meg glad og takknemlig. Vitnesbyrdene taler om en Far og Frelser som bryr seg om sine barn. Han hører og ser.”
Stig Magne Heitman, generalsekretær i Åpne DørerKr. 225,- Les utrag fra boka “Du er aldri alene” her
Lydbok_Kalt_ved_navn14. Lydbok “Kalt ved navn”
Lunde forlag. Utgivelsesår:2013/Innbinding:CD/ISBN:9788252002553/Språk:Bokmål.
To folkekjære forfattere med ny lydbok til hjelp og glede. Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein leser egne dikt og betraktninger.
«Jeg er Herren, som kalte deg ved navn» Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle. Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no.
frykt_ikke_lydbok

15. Lydbok Frykt ikke! Jeg er med deg
Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein
To folkekjære forfattere har laget en lydbok til trøst og oppmuntring. Rita Aasen og Asbjørn Kvalbein leser egne dikt og betraktninger.

Lytt til dikt og andakter, opplevelser og fortellinger. Musikalske overganger med Mons Leidvin Takle.
Rita Aasen har gitt ut flere bestselgende diktbøker.
Asbjørn Kvalbein er kjent som Webpastoren på webpastoren.no.

Kommentarer og tilbakemeldinger på bøkene:Asbjørn Kvalbein, webpator i Norea:
Enkelt og inderlig, med lysglans fra det høye – Rita Aasens poesi og fortellinger hjelper meg til å rette blikket mot det evige. Hun formidler trøst, håp og tro på at et kristenliv både bør og kan være annerledesJan Gossner, pastor i Frikirken, Kristiansand:
Hva er det med det som Rita Aasen skriver? Mange sier de blir berørt av tekstne hennes. De er båret av bønn og ønsker å gi et ord fra Gud til vår hverdagBoken: Se Lyset.

Vårt Land: Hun tror – og det holder. Hun viser veien å gå både i motgang, håpløshet og i glede. Hun peker på Jesus, og mange av diktene hennes er skrevet rundt bibelvers. De er som lovsanger, salmer. ,,Se Lyset,, er oppfordringen, for lyset er der – alltid har vi mulighet til å søke inn til lyset, til Han som er Lyset.
Vårt Land 14 desember 1993Diktene til Rita Aaen har gjort noe med livet mitt. De har vært til velsignelse.
Tegner Randi Egeland på bokomslaget til ,,Se Lyset,,Boken: Og Hør Røsten.

En takkebønn: ,,Takk Gud, at jeg gjennom diktene til Rita fikk SE at Du er stor. At Du elsker meg. Du kan bruke meg slik jeg er. Jeg er Ditt barn.,, Gud velsigne deg Rita.
Sykepleier Reidun Karoline Ås på bokomslag til ,, Og Hør Røsten,,Boken: Gleden i Herren.Diktene står på en sterk evangelisk grunn.
Sogneprest Helge Høyland på bokomslag til ,,Gleden i Herren,,Boken: Deres styrke.

Vår Skaper er en omsorgsfull Far. Ritas dikt foreller om dette på en måte som setter meg inn i den rette sammenheng og gjør meg ydmyk.
Sykepleier Arnfinn Rodal på bokomslag til ,,Deres styrke,,Boken: Min Nåde er nok.En vandring gjennom Rita Aasens diktsamlinger er som å være i en oase. Her opplever jeg hvile, ro, trøst, styrke og inspirasjon.
Førstekonsulent i fylkesbarnevernet Thom Jakob Kleggeteit på bokomslaget til ,,Min nåde er nok,,Diktene er skrevet inspirert av DHÅ. De er til trøst, oppmuntring og glede. De er lette å dele med andre.
Ansatt i gullsmedforetning Nina Wullum på bokomslage til ,,Min nåde er nok,,

Boken: Han bærer deg.

Lunde Forlag:
Opplevelser med Jesus i hverdagen.
Vår Far i himmelen leder, beskytter og viser omsorg. Den som tar seg tid til å lytte, kan bli minnet om å ta en telefon, sende et brev eller gi en gave. Den minste ting i hverdagen kan vi få legge fram for Gud. Rita Aasen har i mange år skrevet ned åndelige og praktiske opplevelser fra en hverdag som ofte har vært preget av sykdom og motgang. Boken lyser av takknemlighet til Gud, som er en levende virkelighet i dag. Med forord av frikirkepastor Oddvar Søvik.
(Lunde Forlags katalog 2003-2004 s.9)

Frikirkepastor Oddvar Søvik
Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrnde å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid tilå lytte, kan vi høre Herrens røst. Måte denne boken utfodre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du erden så rikt og så spennende.
Forord i boken ,,Han bære deg,, ved Frikirkepastor Oddvar Søvik.

Vårt Land:
Det er utrolig inspirerende å lese Rita Aasen fortelle om sine ,,opplevelser med Jesus i hverdagslivet. Jeg ble så glad da jeg leste denne boken- glad for at vi får tilhøre en slik Far som bryr seg om oss, som bryr seg om de små ting i vår hverdag. Hennes begeistring for Far i himmelen er smittende.
Vårt Land 17 januar 2004 Vestsida

Rita Aasen har på få år blitt en svært etablert forfatter. Bøkene sette sine spor. Utallige er de hendvendelsene Rita Aasen får fra hele landet.
Vestsida nr. 16 3 oktober 2006

Bok og Media
Daglig leder i Bok og Media Kristiansand Håvard Kyte:
Bøkene er populære. Hun er ikke bare den mest solgt forfatteren her hos oss, faktisk er hun mestselgende i hele Bok og Mediakjeden. Årsakene er mange: Budskapet treffer, bøkene er rikt og fint illustrert, i tillegg til at bøkene er rimelige, og således passer godt som gavebøker.
Vestsida nr 16 3 oktober 2006

Boken ,, Du er dyrebar og høyt elsket,,

Perspektiv
Ordene er som varme, personlige budskap. De er gode oppmuntringer og trøsteord basert på bibelske tanker. En gavebok til alle som trenger ord å gå på foran hverdagens mange utfordringer. Illustrert med vakre naturfoto.
Perspektiv nr 11 2006

Boken ,, Tegnet i Guds hender,,

Perspektiv
,Tegnet i Guds hender,, er en vakker gavebok. Den er fylt med oppmuntringer og trøsteord basert på vendinger fra Bibelen.
Perspektiv nr 11 2006

Asbjørn Kvalbein, webpator i Norea:
Enkelt og inderlig, med lysglans fra det høye – Rita Aasens poesi og fortellinger hjelper meg til å rette blikket mot det evige. Hun formidler trøst, håp og tro på at et kristenliv både bør og kan være annerledes.

Jan Gossner, pastor i Frikirken, Kristiansand:
Hva er det med det som Rita Aasen skriver? Mange sier de blir berørt av tekstne hennes. De er båret av bønn og ønsker å gi et ord fra Gud til vår hverdag.
Boken: Se Lyset.

Vårt Land: Hun tror – og det holder. Hun viser veien å gå både i motgang, håpløshet og i glede. Hun peker på Jesus, og mange av diktene hennes er skrevet rundt bibelvers. De er som lovsanger, salmer. ,,Se Lyset,, er oppfordringen, for lyset er der – alltid har vi mulighet til å søke inn til lyset, til Han som er Lyset.
Vårt Land 14 desember 1993

Diktene til Rita Aaen har gjort noe med livet mitt. De har vært til velsignelse.
Tegner Randi Egeland på bokomslaget til ,,Se Lyset,,

Boken: Og Hør Røsten.

En takkebønn: ,,Takk Gud, at jeg gjennom diktene til Rita fikk SE at Du er stor. At Du elsker meg. Du kan bruke meg slik jeg er. Jeg er Ditt barn.,, Gud velsigne deg Rita.
Sykepleier Reidun Karoline Ås på bokomslag til ,, Og Hør Røsten,, Rita Aasen | Andøysløyfen 31, 4623 Kristiansand | Tlf: 38 16 99 23 | Mobil: 901 20 004 | E – post: ritaaasen@yahoo.no Utsyn
Rita Aasen har samlet på gode opplevelser med Jesus i syv år. Og i boken som nettopp har kommet ut gjengir hun små hverdagshistorier om hvordan far, som hun kaller ham, har ledet henne i forskjellige situasjoner.
Utsyn nr 26 2003

Trygg Havn
Misjonsekretær Sverre J. Nærheim har lest denne boka, og uttaler at ,, Det er den boka vi i familien har gitt bort flest eksemplarer av de siste årene. Vi har som regel 2-3 stykker på lager – i tilfelle vi trenger en gave til noen, eller vi kommer på noen vi som vi har lyst til å gi boken til. Det er en bok som er enkel og lettlest, men som likevel berører. Anbefales varmt til alle.
Trygg Havn nr.3 2007

Søgne Fritidnytt
Flere av bøkene hennes har vært bestselgere. Hennes inspirasjonsbok ,,Han bærer deg,, blir i høst utgitt i USA. Rita er jordnær og realistisk samtidig som hun kan fortelle om underfulle opplevelser. Naturlig og hverdagslig beskriver hun om hvordan hun blir ledet av Gud.
Søgne Fritidsnytt nr 8 oktober 2006

Vestsida
Rita Aasen har på få år blitt en svært etablert forfatter. Bøkene sette sine spor. Utallige er de hendvendelsene Rita Aasen får fra hele landet.
Vestsida nr. 16 3 oktober 2006

Bok og Media
Daglig leder i Bok og Media Kristiansand Håvard Kyte:
Bøkene er populære. Hun er ikke bare den mest solgt forfatteren her hos oss, faktisk er hun mestselgende i hele Bok og Mediakjeden. Årsakene er mange: Budskapet treffer, bøkene er rikt og fint illustrert, i tillegg til at bøkene er rimelige, og således passer godt som gavebøker.
Vestsida nr 16 3 oktober 2006

Boken ,, Du er dyrebar og høyt elsket,,

Perspektiv
Ordene er som varme, personlige budskap. De er gode oppmuntringer og trøsteord basert på bibelske tanker. En gavebok til alle som trenger ord å gå på foran hverdagens mange utfordringer. Illustrert med vakre naturfoto.
Perspektiv nr 11 2006

Boken ,, Tegnet i Guds hender,,

Perspektiv
,Tegnet i Guds hender,, er en vakker gavebok. Den er fylt med oppmuntringer og trøsteord basert på vendinger fra Bibelen.
Perspektiv nr 11 2006

;

;

Porto etter postens takser + ex.gebyr 20,- kr

;

Kontaktinformasjon
  1. (kreves)
  2. (kreves)
  3. (kreves)
  4. (gyldig epost kreves)
Bøker
 

cforms contact form by delicious:days

Comments are closed.